genaaid of garenloos

De keus voor de afwerking hangt sterk af van het product. De specialiteit van mosmans richt zich op garenloos gebrocheerd en genaaid brocheerwerk. Uiteraard heeft elke bindwijze zijn eigen specifieke kenmerkende eigenschappen.

Bij zowel garenloos als genaaid brocheren zijn er vele variaties mogelijk. Wij bespreken graag met u deze mogelijkheden.

Wat dacht u van een complete brochure op visitekaartje formaat? Een klein product met een grootse uitstraling. Ook voor het omslag is er genoeg ruimte in de mogelijkheden; van 4 tot 8 pagina’s, de keus is aan u.

Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we bij mosmans te bieden hebben. Uiteraard adviseren wij u graag hierover. Tenslotte moet het uiteindelijk gebonden product, die uitstraling krijgen die u voor ogen heeft.

Welke bindmethode u ook kiest, mosmans zorgt ervoor dat het eindresultaat u en uw klanten aan ons bindt!“Wij draaien onze handen niet om voor kleine formaten. Nou ja, misschien wel om het eindresultaat aan u te presenteren. Een klein product met een enorm grote impact. Op visitekaartje-formaat uw bedrijf presenteren of de mensen prikkelen. Wij verzekeren u, mensen zullen er van onder de indruk zijn.”