onze mogelijkheden

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt voor ieder bedrijf. Zo ook voor mosmans. Om onze kwaliteit en snelle, flexibele levertijd te garanderen hebben wij ons omringd met een machinepark dat nauw aansluit op uw wensen.

Door onze ervaring hebben we een helder beeld van de markt. Wat zijn de wensen van onze klanten en wat zijn de mogelijkheden die we hier in kunnen bieden.

Bij mosmans beschikken we over meerdere bind/ brocheerlijnen. Daarnaast bevat ons machinepark meerdere snijmachines, vouwmachines en naai-en vergaarmachines.

Door ons ruime machinepark zijn we zeer flexibel en kunnen we snel inspringen op (spoed)orders. Doordat ons machinepark up-to-date is beschikken we over de nieuwste technologie op het gebied van afwerking. Uiteraard houden we alles nauw in de gaten want ook hier gaan de ontwikkelingen snel.
“Het is voor ons erg belangrijk dat wij ons kunnen profileren als professioneel adviesbureau. Daar horen ook onze uitingen bij zoals een prospectus, diverse brochures en (jaar)verslagen. Als wij rond de tafel zitten met onze klant merken we gewoon dat een product dat goed in elkaar steekt een grote toegevoegde waarde geeft aan de presentatie.”