mosmans best in class

Al jarenlang zetten wij onze krachten in op de specialisatie van mosmans, namelijk genaaid en garenloos brocheren. mosmans richt zich daarbij in het bijzonder op de markt voor brocheerwerk in kleine tot middelgrote oplagen.

Wij streven ernaar om ons machinepark nauw aan te laten sluiten bij de wensen die in de markt leven. Continu investeren en zorgen dat het machinepark aansluit op de nieuwste bindmethoden is waar mosmans veel waarde aan hecht.

Dit kan alleen door goed te luisteren naar onze klanten, wat er bij hen leeft en welke eisen zij stellen aan de afwerking. Omdat zij steeds meer willen opvallen en het drukwerk goed en snel gerealiseerd moet worden is het belangrijk om een goede partner te vinden op dat gebied.

mosmans is zo’n partner. Doordat wij kwaliteit en snelle levertijden kunnen waarborgen, zijn wij voor veel grafische bedrijven een toegevoegde waarde in hun productieproces.“Het hele traject bij ons binnen is belangrijk. Van binnenkomst tot het uitleveren van de order. Elke order staat op zichzelf en is altijd een uitdaging. Het is een goed gevoel, als we de order gaan uitleveren, dat we als één team met de order zijn bezig geweest. Het productieproces bindt ons, we zwaaien de order nog net niet uit.”